Guía didàctica per acompanyar en l’aprenentatge de l’Economia Solidària i el cooperativisme

28 d'octubre de 2020

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us presentem una guia didàctica basada en una sèrie de tallers sobre Economia Social i Solidària (ESS) . 

Es dirigeix al professorat de secundària, batxillerat i cicles formatius; per tal que puguin orientar a l’alumnat en el coneixement d’aquest tipus d’economia. Aquests tallers estan dotats d’una metodologia cooperativa i comunicativa que busca, de forma transversal, fomentar una economia alternativa a través dels que es consideren els principis bàsics de l’ESS: les cures, la cooperació i la comunicació.

A més, es vetlla en tot moment per un acompanyament en la integració dels conceptes per part del professorat cap als i les alumnes, on la relació entre ambdós es torni horitzontal i esdevingui un aprenentatge mutu.

Tenint en compte la situació actual, s’ha decidit oferir els tallers en format en línia per tal que es puguin impartir en qualsevol mena de context, però també hem apostat per mantenir els formats presencials amb la idea que puguin seguir fent-se servir mentre les aules funcionin amb normalitat.

En aquest document trobareu tota la informació necessària per a dur a terme els tallers: material requerit per a l’alumnat, mitjans audiovisuals adjunts i explicació detallada de cada activitat per tal d’amenitzar la tasca de la persona dinamitzadora.


Descarrega’l

Per qualsevol qüestió no dubteu en posar-vos en contacte amb l’Ateneu, des del qual rebreu l’acompanyament necessari per dur a terme les sessions.

Isabel / Kler/ Paula – educacio@ateneubnord.cat

Categories: Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , ,