Formació avançada en gestió cooperativa

26 de febrer de 2019

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord acull a Can Peixauet una formació sobre la gestió de cooperatives. L’objectiu de les sessions és donar a conèixer els punts claus del règim econòmic, fiscal i laboral de les cooperatives, així com els passos per constituir una cooperativa. El taller donarà a conèixer a les persones assistents formació pràctica amb continguts específics en l’àmbit de la constitució, règim econòmic i fiscal, beneficis fiscals i règim laboral d’aquest tipus d’empreses.
L’activitat es fa en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord Can Peixauet acull els dies 26 i 28 de març i 2 d’abril, un taller sobre la creació de cooperatives.
El curs està adreçat a gestories, assessories i cooperatives del territori i es realitzarà en horari de 15.30 a 18.30 hores. La formació anirà a càrrec de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

 

Aquest curs requereix inscripció prèvia.

Si voleu més informació us podeu adreçar a Grameimpuls, per correu electrònic a ateneu@grameimpuls.cat, per telèfon al 934665224 o presencialment al Centre d’Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat 99-101, Santa Coloma de Gramenet).

Categories: