Festa de l’Economia Social i Solidària del Barcelonès Nord

15 d'octubre de 2019

No et perdis la festa on es lliurarà el premi Besòs Cooperatiu al millor projecte d’economia social del territori, la iniciativa de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord amb la que hem volgut incentivar el cooperativisme a Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià

Aquest diumenge de 12 a 14.00h, es lliurarà el premi Besòs Cooperatiu al millor projecte d’economia social i solidària de nova creació del territori. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Can Roig i Torres (c. Rafael de Casanova, 5; 08921 Santa Coloma de Gramenet) i servirà per valorar la tasca de sensibilització i de foment del cooperativisme que l’Ateneu realitza des de fa tres anys al Barcelonès Nord.

 A més a més del lliurament del premi, la trobada inclourà una dinamització teatral, un espai d’esbarjo infantil i una actuació musical a càrrec de l’Esmeralda Colette juntament amb un petit refrigeri.

Totes les activitats de l’acte les realitzaran cooperatives del territori. La benvinguda anirà a càrrec de Blanca Padrós, segona tinenta d’alcaldessa de l’àrea d’Economia de l’Ajuntament de Santa Coloma i presidenta de Grameimpuls. Per part de l’Ateneu intervindrà Anna Abellán, la seva coordinadora.

Ajut econòmic i en espècies

La cooperativa guanyadora obtindrà un ajut econòmic de 2.250€, a més d’altres dotacions en espècie, com ara l’allotjament gratuït durant un any en un dels espais dels vivers d’empreses de Santa Coloma, la creació de la identitat corporativa per part de l’agència de disseny LaPage i formació i assessorament especialitzat.

Uneix-te a la festa i coneix la feina de l’Ateneu, en la línia de fomentar la creació de cooperatives a Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià de Besòs. Cada any, al voltant d’una desena de cooperatives neixen al territori. Moren molt poques i l’increment de la massa crítica impulsa la creació d’un ecosistema econòmic més democràtic, social i feminista.

Accedeix al següent enllaç per inscriure-t’hi.

 

 

Categories: