Fem entrega del segell “Aquí assessorem l’Economia Social” 2021

9 de juliol de 2021

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, juntament amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, hem impulsat un segell de formació contínua anomenat “Aquí assessorem l’Economia Social” orientat a gestories i assessories del territori.

El Segell busca reconèixer els/les prescriptors/es que a través de l’Ateneu Cooperatiu realitzin la formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa.

Aquest serà atorgat a totes aquelles gestories i professionals que assisteixin a les 5 sessions de formació proposades per aquest 2021.

El segell permetrà la derivació a les gestories participants dels projectes detectats, materials i recursos útils del moviment cooperatiu. 


Al nostre territori, l’entrega del Segell va tenir lloc aquest dimarts 6 (Asesoría Pereira) i dimecres 7 de juliol (TAU i Tramitàlia) a les entitats que l’han obtingut aquest any 2021.

Aquestes entitats són:

TAU Formar

Són una cooperativa de Santa Coloma de Gramenet especialitzada en formacions de tot tipus, presencials i virtuals, amb especial èmfasis en l’àmbit dels idiomes, la informàtica, la digitalització i la formació a empreses.

Coneix-los i sol·licita els seus serveis a:

tauformar.com

Tramitàlia TDA

Són una consultoria de Santa Coloma de Gramenet especializada en tràmits i gestió en temes d’estrangeria, fiscal, laboral, legal, empresarial, autònoms i pimes amb un gran equip d’experts assessors fiscals, laborals i contables.

Coneix-los i sol·licita els seus serveis a:

tramitaliatda.com

facebook – @TramitaliaTDA 

Asesoría Pereira

Són una assessoria i consultoria integral d’empreses i particulars situada a Badalona amb més de 25 anys d’experiència, treballant per a empreses nacionals i internacionals i adaptant-se sempre a les necessitats puntuals de cada client.

Coneix-los i sol·licita els seus serveis a:

asesoriapereira.com


Moltes gràcies a totes per la vostra participació en l’itinerari formatiu i en l’impuls i suport que això suposa per a l’Economia Social al territori.

Categories: Etiquetes: , , , , , , , ,