Exposició del Cooperativisme

27 d'abril de 2018

Santa Coloma de Gramenet torna a acollir l’exposició sobre orígens i memòria del cooperativisme de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Els mesos de maig i juny es podrà gaudir de nou de l’exposició sobre Orígens i Memòria del Cooperativisme a la ciutat dins del marc d’actuacions del Programa Ateneus Cooperatius 2018, del qual Santa Coloma en forma part mitjançant l’empresa municipal Grameimpuls amb presència a l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord (Ateneu BNord).

L’ Ateneu BNord té com a objectiu divulgar i posar en valor els fonaments de l’economia social i solidària i el cooperativisme, en especial de les iniciatives del territori de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma. Per aquest motiu, s’estan posant en marxa diverses actuacions com acollir novament aquesta exposició sobre cooperativisme a la ciutat. Així doncs, des del 5 de maig es podrà gaudir del recorregut històric sobre el cooperativisme a Catalunya a la Biblioteca de Singuerlín Salvador Cabré, i del 31 de maig al 18 de juny a la Biblioteca del Centre.

Consulta les properes dates en la nostra agenda

Imatge de l’exposició “Orígens Cooperatius” a la Biblioteca de Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet, 2017.

Categories: