Una exposició al Mas Fonollar per culminar el projecte Cantera

25 d'abril de 2023

L’alumnat del batxillerat artístic del Ramon Berenguer IV han estat els primers beneficiaris del projecte ‘Cantera’, una iniciativa de Gramenet Contemporani per dotar-los de recursos per ubicar-se al món professional i on La Perifèrica ha aportat el seu gra de sorra des del prisma del cooperativisme cultural.

El 14 d’abril va ser un dia clau pel projecte, ja que es va donar el tret de sortida a una exposició grupal on han participat tots els alumnes i que estarà disponible fins al 29 d’abril al Mas Fonollar. Després de 3 mesos de treballar de valent, els i les joves artistes finalment van tenir l’oportunitat de presentar el seu treball davant el públic, en un context i amb unes dinàmiques molt properes al món professional. A més, els visitants han tingut la possibilitat d’expressar les seves impressions escrivint-les i guardant-les a una caixeta que servirà als i les alumnes per descobrir què ha generat la seva obra en el contacte amb el món exterior.

Finalment, el Badiu Jove de Badalona, també col·laborador d’aquest projecte Cantera, va triar una de les alumnes, Lucía Briard, perquè pogués fer una exposició en solitari de la seva creació artística a les seves instal·lacions.

Categories: Etiquetes: , , , , , , , ,