Cooperatives pel desenvolupament sostenible

19 de setembre de 2018

El compromís del cooperativisme amb el desenvolupament sostenible del planeta és el leitmotiv de l’exposició que des del 18 de setembre i fins al 16 d’octubre 19 d’octubre (nova data!) es podrà visitar a les biblioteques de Can Peixauet i Fondo de Santa Coloma. La mostra, impulsada per l’AraCoop, forma part de les activitats que organitza l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord.

La mostra arribarà primer a la biblioteca de Can Peixauet, on es podrà visitar des del 18 de setembre i fins al 2 d’octubre. A partir de l’endemà, 3 d’octubre, l’exposició s’instal·larà a la biblioteca del Fondo. Hi serà fins al 19 d’octubre. L’exposició fa un repàs pels beneficis de l’economia social en àmbits com ara el del medi ambient o el desenvolupament econòmic. Entre d’altres dades, recull la força de l’economia social a Catalunya, amb més de 3.900 cooperatives, els 4.572 milions d’euros que aporten al PIB o els 43.236 llocs de treball que van generar, per exemple, l’any 2016.

Si voleu més informació us podeu adreçar a Grameimpuls, per correu electrònic a ateneu@grameimpuls.cat, per telèfon al 934 665 224 o presencialment a l’avinguda Generalitat 99-101 (Centre d’Empreses Can Peixauet).

Categories: