ESPAI PARTICIPATIU – 3a Taula Territorial

8 d'octubre de 2020

Un salt endavant: el futur i accions de l’ESS al Barcelonès Nord

La 3a Taula Territorial de l’AteneuBNord, aquest any 2020, permetrà veure l’estat de desenvolupament de les accions concretes plantejades per fer front a l’impacte de la crisi del COVID19 sobre les cooperatives i les entitats de l’Economia Social i Solidària al Barcelonès Nord. Aquest espai de trobada es planteja amb la voluntat de crear un espai de participació per valorar les actuaccions desenvolupades fins al moment, l’impacte assolit i traçar línies de treball futures entre els diferents agents del territori.

La jornada estarà dividida en dues parts:

La primera d’explicació de les accions realitzades i la projecció d’activitats plantejades per l’Ateneu Cooperatiu per donar resposta a les necessitats plantejades per les entitats.

En una segona part es planteja com un lloc de reflexió i debat per valorar la feina realitzada durant el curs 2019/2020 i traçar les línies de treball a desenvolupar durant el curs 2020/2021.

Així, la taula territorial sobre les accions i el futur de l’ESS al Barcelonès Nord es realitzarà dimarts 27 d’octubre, a les 18h de forma virtual.

INSCRIPCIONS

Per a més informació podeu contactar:

aitor@ateneubnord.cat

Telèfon de referència per les inscripcions: 

665036479

Us hi esperem!

Categories: Etiquetes: , , , , , , ,