ESPAI PARTICIPATIU: 2a Taula Territorial

10 de juny de 2020

Propostes de l’Economia Social i Solidària al Barcelonès nord davant el COVID19

La 2a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, aquest any 2020, permetrà desenvolupar accions concretes per fer front a l’impacte de la crisi del COVID-19 i el decret d’estat d’alarma sobre les cooperatives i les entitats de l’Economia Social i Solidària al Barcelonès Nord. Aquest espai de trobada es planteja amb la voluntat de crear un espai de participació per assolir reptes i responsabilitats compartides amb els agents del territori per concretar accions plantejades ja en la primera taula territorial realitzada el passat 28 d’abril.


La jornada estarà dividida en dues parts:

1. L’explicació de les accions realitzades i la projecció d’activitats plantejades per l’Ateneu Cooperatiu per donar resposta a les necessitats plantejades per les entitats.

2. Lloc de trobada per concretar projectes comuns treballats prèviament per fer front a la situació generada amb l’estat d’alarma.

Així, la taula territorial sobre propostes de l’ESS al Barcelonès Nord davant el COVID19 es realitzarà dijous 18 de juny, a les 18h de forma virtual.


INSCRIPCIONS

Per a més informació podeu contactar amb:

Aitor Blanc – 665036479 – aitor@ateneubnord.cat

Us hi esperem!

Categories: Etiquetes: , , , , , ,