Es reedita el segell “Aquí assessorem l’Economia Social” adreçat a gestories i assessories del territori

20 de febrer de 2023

És la segona edició del segell, que ha reconegut cinc organitzacions del Barcelonès Nord formades en gestió fiscal, laboral i comptable de les cooperatives.

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, conjuntament amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, ha reeditat el segell “Aquí assessorem l’Economia Social” adreçat a gestories i assessories del territori. És la segona edició d’aquesta iniciativa, que ha reconegut ja tres gestories i un centre de formació a Santa Coloma i una gestoria a Badalona.

El Segell és un reconeixement a les assessories i gestories que, a través de l’Ateneu Cooperatiu, realitzen formació contínua sobre gestió cooperativa i economia social i solidària. A més, facilita a l’Ateneu una via de col·laboració per derivar-los projectes cooperatius, així com proporcionar-los materials i recursos útils en matèria de cooperativisme.

El Segell s’ha atorgat a un total de 4 gestories i a un centre de formació del territori, que van completar exitosament l’itinerari formatiu a la tardor de l’any 2022.

A Santa Coloma de Gramenet han obtingut el segell Asesoría Nápoles i Gestoria Rivero, i l’han renovat per segon any consecutiu l’assessoria Tramitalia TDA i el centre de formació TAU Formar. A Badalona ha renovat el segell l’assessoria Pereira.

Per saber-ne més


Sou una gestoria o assessoria i voleu obtenir el segell?
Poseu-vos en contacte amb l’ateneu: info@ateneubnord.cat

Categories: Etiquetes: ,