Cooperatives del Barcelonès Nord s’acosta el nostre dia!

1 de juny de 2021

I necessitem de la vostra participació amb UNA o VÀRIES fotografies de cara a celebrar el Dia Internacional de les Cooperatives el proper 3 de JULIOL de 2021.

La idea és mostrar que ESTEM DE CELEBRACIÓ. Per aquesta raó pensem que seria interessant mostrar fotografies de grup dels membres de les cooperatives del territori amb algún element o en algún espai que els identifiqui.

Per exemple:

Capfoguer fent un brindis amb la seva cervesa o a la zona de la FÀBRICA.


Mostreu allò més vostre o el vostre millor somriure. Qualsevol de les dues coses ens val!

L’objectiu és visibilitzar la fórmula cooperativa i les cooperatives que conformen el nostre territori via xarxes durant aquell dia i dies anteriors.

La participació és oberta a totes les cooperatives de la zona que ho vulguin. L’únic requisit indispensable és que les fotografies compleixin amb les especificacions següents:

  • Foto amb llum natural a poder ser de matí o en algún moment del dia (entre les 8- 12h). Si és a un interior buscar un lloc al costat d’una finestra o una llum que no generi masses ombres. 
  • Eviteu utilitzar el “FLASH”.
  • Eviteu “selfies”. Millor busqueu algú que us la pugui fer.
  • Per tal que se us vegi bé ens agradaria que a la foto hi sortissin un grup màxim de 4 – 5 persones. Si a la cooperativa en sou més podeu enviar-nos tantes fotos com us calguin! Vosaltres trieu qui voleu que aparegui. Nosaltres farem servir totes les fotos que ens feu arrivar.
  • En la mesura del possible ens agradaria que a la foto se us veiés de cintura cap amunt, amb el rostre el més visible possible i amb un bon somriure.
  • Amb cada foto especifiqueu el nom de qui hi apareix i el nom de la cooperativa.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb info@ateneubnord.cat 

I els que hi estigueu interessats ens podeu fer arribar les vostres fotografies a aquest mateix correu.

DATA LÍMIT PER A LA PARTICIPACIÓ: 20 DE JUNY

Moltíssimes gràcies!

Categories: