El relleu de cooperatives, una altra via per fomentar l’economia social i solidària

5 de juliol de 2019

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord assessora projectes de gestió cooperativa i la compravenda d’activitats empresarials en col·laboració amb el programa Reempresa.

El relleu de negocis permet mantenir amb vida un projecte sense perdre llocs de treball. En el cas de les cooperatives, a més, aquesta fórmula assegura la gestió democràtica, equitativa i solidària de l’activitat.

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, del qual forma part Grameimpuls, assessora la compravenda de projectes de gestió cooperativa al territori en col·laboració amb programa Reempresa, que ofereix la possibilitat de reemprendre sense necessitat de començar de zero.

Les cooperatives han demostrat ser més resilients en temps de crisi i les possibilitats d’èxit de reempresa són superiors que seguint la via convencional. Per això, des de l’Ateneu es fomenta el relleu de cooperatives al territori.

Les persones interessades a explorar aquesta possibilitat, poden adreçar-se a l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord a Santa Coloma (Avda. De la Generalitat, 99-101), escriure un correu electrònic a ateneu@grameimpuls.cat o bé trucar al telèfon

93 466 52 24.

Categories: