Convocatòria de subvencions

15 de juliol de 2019

Convocatòria de subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores en cooperatives o societats laborals.

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria de subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores en cooperatives o societats laborals. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper dissabte 27 de juliol. L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, del qual forma part Grameimpuls, ajudarà les persones interessades a tramitar la subvenció.

Les persones beneficiàries d’aquesta línia de subvencions són de dos tipus.

D’una banda, poden ser persones desocupades demandants d’ocupació que s’incorporin com a sòcies treballadores o sòcies de treball en cooperatives i societats laborals.

D’una altra, persones treballadores ocupades, vinculades a l’empresa (cooperativa o societat laboral) amb contracte de treball de caràcter fix o temporal anterior a la data d’incorporació com a sòcia.

Per poder demanar la subvenció, els beneficiaris i beneficiàries han d’estar inscrites al SOC com a demandant d’ocupació. La seva incorporació s’ha d’haver produït des del 19 de juliol de 2018 i fins a la publicació de la nova convocatòria, 11 de juliol.

Categories: