CAN SISTERÉ ACULL UNA JORNADA SOBRE CONSUM CONSCIENT I RESPONSABLE

19 de juny de 2017

El consum és una eina fonamental de canvi social. Aquest és el punt de partida de Tens més opcions per transformar el teu consum, la Jornada sobre cooperativisme i economia social que organitza l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord el proper dimarts 27 de juny al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma (18 hores).

La trobada té com a objectiu donar a conèixer a la ciutadania què és i en què consisteix el consum responsable i la seva importància en la nostra societat. I és que com a consumidors i consumidores podem utilitzar els hàbits de compra i estalvi per a construir un nou model econòmic-social, més respectuós, coherent i ètic.

Experiència cooperativista

El president de Grameimpuls i primer tinent d’alcaldessa, Esteve Serrano, serà l’encarregat de presentar una jornada que també comptarà amb la col·laboració de membres de les cooperatives Som Energia, Arç i Opcions de consum responsable, que compartiran amb les persones assistents les seves experiències i els facilitaran eines i recursos per fer un consum més responsable i transformador.

Aquesta activitat forma part del Programa d’Ateneus Cooperatius, del qual forma part l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de Grameimpuls. La finalitat d’aquestes accions és promoure el cooperativisme i l’economia social i solidària al territori.

Per assistir a la jornada cal fer una inscripció prèvia al correu ateneu@grameimpuls.cat incloent nom i cognoms, DNI, correu electrònic i telèfon.

 

Categories: Etiquetes: , , , ,