CAN SISTERÉ ACULL UNA JORNADA SOBRE CONSUM CONSCIENT I RESPONSABLE

El consum és una eina fonamental de canvi social. Aquest és el punt de partida de Tens més opcions per transformar el teu consum, la Jornada sobre cooperativisme i economia social que organitza l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord el proper dimarts 27 de juny al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma (18 hores).

La trobada té com a objectiu donar a conèixer a la ciutadania què és i en què consisteix el consum responsable i la seva importància en la nostra societat. I és que com a consumidors i consumidores podem utilitzar els hàbits de compra i estalvi per a construir un nou model econòmic-social, més respectuós, coherent i ètic.

Experiència cooperativista

El president de Grameimpuls i primer tinent d’alcaldessa, Esteve Serrano, serà l’encarregat de presentar una jornada que també comptarà amb la col·laboració de membres de les cooperatives Som Energia, Arç i Opcions de consum responsable, que compartiran amb les persones assistents les seves experiències i els facilitaran eines i recursos per fer un consum més responsable i transformador.

Aquesta activitat forma part del Programa d’Ateneus Cooperatius, del qual forma part l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de Grameimpuls. La finalitat d’aquestes accions és promoure el cooperativisme i l’economia social i solidària al territori.

Per assistir a la jornada cal fer una inscripció prèvia al correu ateneu@grameimpuls.cat incloent nom i cognoms, DNI, correu electrònic i telèfon.