Campanya de Som Mobilitat per al finançament d’un 2n vehicle elèctric a Badalona

6 de setembre de 2019

Des del passat abril Badalona disposa, a través de SOM MOBILITAT, d’un cotxe elèctric de propietat compartida a disposició dels socis de la cooperativa.

Gracies al funcionament molt positiu del servei SOM MOBILITAT ha arrencat una campanya de promoció per al finançament d’un segon vehicle a Badalona, que emplaçarien a l’aparcament d’ENGESTUR del Viver (sota les oficines de l’Ajuntament), amb accés des de l’Avinguda President Companys núm. 4.

Voleu col·laborar perquè això sigui possible? Aquestes són les opcions que SOM MOBILITAT posa al vostre abast per tal de formar-ne part:

Com funciona la campanya?

Hi poden participar totes les persones o organitzacions que creguin en el projecte i estiguin disposades a aportar una petita quantitat de diners d’acord amb les dues opcions que s’expliquen més endavant. 

Els diners compromesos només s’hauran de lliurar a la Cooperativa quan s’hagi aconseguit el finançament del vehicle.

Opció 1: Prepagament

Consisteix en la compra d’hores de mobilitat per avançat. En funció de la quantitat aportada, s’obté una tarifa en el lloguer del vehicle, d’acord amb el següent escalat:

  • Prepaga de 50 € a 249 € (Tarifa Base: 5 €/hora i 50 €/dia). 

Exemple: aportant 200 € s’obtenen 40 hores de mobilitat.

  • Prepaga de 250 € a 999 € (Tarifa Estalvi 10%: 4,5 €/hora i 45 €/dia). 

Exemple: aportant 600 €, s’obtenen 133 hores de mobilitat)

  • Prepaga  més de 1.000 € (Tarifa Estalvi 20%: 4,0 €/hora i 40 €/dia). 

Exemple: aportant 1.000 €, s’obtenen 250 hores de mobilitat.

Les hores prepagades s’acumulen a un moneder virtual del qual es van restant els usos. Les hores prepagades no caduquen, i es poden gaudir amb qualsevol dels vehicles de la cooperativa.

Opció 2: Apadrinament

Les que apadrinin el cotxe faran una aportació econòmica que recuperaran al cap de 3 anys, sense interessos (import mínim 250 €, i màxim de 10.000 €). Durant aquest període, però, gaudiran d’una tarifa especial, d’acord amb el següent escalat:

  • Apadrina entre 250  € i  999 € (Tarifa Base: 5 €/hora i 50 €/dia). 
  • Apadrina entre 1.000  i  4.999 € (Tarifa Estalvi 10%: 4,5 €/hora i 45 €/dia). 
  • Apadrina entre 5.000 i 10.000 € (Tarifa Estalvi 20%: 4,0 €/hora i 40 €/dia).

Feu difusió de la campanya

Per a facilitar el finançament del segon vehicle, us demanem si us plau, que feu extensiu aquest missatge entre els vostres contactes perquè se sumin a una mobilitat més sostenible. Per a qualsevol dubte, ja ho sabeu: escriviu-nos a badalona@sommobilitat.coop .

Podeu fer JA la vostra aportació a través de l’enllaç següent: Nou vehicle al Viver de Badalona, i busqueu el cotxe de Badalona.

Categories: