ARA!!! Vuit reptes per a la transformació social del Barcelonès Nord

6 de febrer de 2020

Activem el debat col·lectiu al voltant de vuit reptes que afrontem com a societat per tal de donar resposta a les crisis globals que ens amenacen i transformar el model social i econòmic per a fer-lo més just, democràtic, inclusiu i sostenible.

El cicle d’accions multidisciplinars “ARA!” vol promoure el debat col·lectiu al voltant de vuit reptes que afrontem com societat per tal de donar resposta a les crisis globals que ens amenacen i transformar el model social i econòmic per a fer-lo més just, democràtic i inclusiu.

Des d’una mirada local, identificant les problemàtiques que afecten a les ciutats del Barcelonès Nord, intentarem trobar nous instruments que ens permetin desenvolupar projectes d’activitat econòmica i intervenció social que puguin contribuir a resoldre-les.

Ho volem fer comptant amb experiències que ja estan en marxa en el nostre territori i amb projectes d’altres indrets que hagin ajudat a resoldre problemàtiques concretes dels seus entorns. També volem apropar-nos a aquests reptes amb l’intervenció dels creadors i creadores culturals per tal que les jornades esdevinguin una experiència multidisciplinar.

Cada mes posarem sobre la taula un dels reptes que ens interpel·len i, al voltant d’aquest, us oferirem activitats que convidin a la reflexió i el debat a través de diferents tipus d’accions ja siguin formacions, taules rodones i ponències o intervencions creatives com la música, el teatre i les arts plàstiques.

Si en voleu saber més o teniu ganes de participar-hi!

Contacteu amb nosaltres a través de:

Anna Abellan

coordinacio@ateneubnord.cat

o bé al t_610 381 771

Us hi esperem!

Categories: