Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

1a Taula Territorial de 2021: Els recursos disponibles dins de l’Economia Social i Solidària.

Dimarts, 26 gener 2021 a 18:00 20:00

L’objectiu principal de la primera Taula Territorial de 2021 és fer una mostra dels recursos que poden oferir al nostre territori entitats referents de l’ESS catalana per ajudar a fer front a les dificultats derivades de la crisis de la Covid-19 i presentar a l’Ateneu Cooperatiu com a instrument per a liderar el procés de concreció d’aquests.

Mostrarem, a més, tot el treball realitzat per l’Ateneu Cooperatiu amb el projecte de mapa de l’ESS del Barcelonès Nord. S’explicarà els pròxims objectius del mapa, que aniran dirigits a aconseguir una major utilitat generant un catàleg de productes i serveis de les entitats que hi surten recollides.

Per últim, i lligant amb els punts anteriors, aprofundirem en la idea de fons comú de recursos. Intentarem explicar de la necessitat de generar espais comuns entre projectes, que ajudin a la coneixença entre ells, però sobretot i tenint en compte la situació actual, que ajudin a compartir els recursos que les pròpies entitats disposen optimitzant-los i elevant-los a l’esfera de la intercooperació.

També comptarem amb la col·laboració de Coop57, Federació de Cooperatives del Treball i FACTO.

La Primera Taula Territorial es realitzarà de manera virtual el proper

Dimarts 26 de gener a les 18h.

Per a participar caldrà inscripció prèvia:


INSCRIU-TE!