2a Taula Territorial 2024: promoció econòmica i inserció sociolaboral al Barcelonès Nord

3 de juliol de 2024

La temàtica de la 2a Taula Territorial de 2024 de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord estarà vinculada a donar continuïtat al treball encetat en taules territorials anteriors per diagnosticar la situació del territori en l’àmbit de la promoció de l’ESS.

La trobada es farà dimarts 9 de juliol de 2024 al Centre d’Empreses de Can Peixauet de Grameimpuls (Avinguda Generalitat, 99), a Santa Coloma de Gramenet, a les 10.30h.

Amb aquesta taula volem seguir parlant del Barcelonès Nord, generant un espai de trobada, reflexió i intercanvi entre diferents agents que treballen en programes d’inserció laboral i promoció de l’economia social i solidària. En aquest cas concret coneixerem i connectarem amb els serveis de promoció econòmica i d’ocupació dels Barcelonès Nord amb agents com el Servei d’Ocupació de Catalunya (CIFO), Grameimpuls, IMPO i d’altres.

Així, un dels objectius serà conèixer de primera mà els serveis que s’ofereixen des dels agents públics de promoció eocnòmica així com el coneixement mutu de les tasques que desenvolupen els agents d’inserció sociolaboral i de l’ESS. Per altra banda, es seguirà treballant en un espai estable de trobada dels programes d’inserció laboral, així com agents que promouen l’ESS, per tal de desenvolupar projectes conjunts i coordinar-se en l’acció territorial a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. S’estableix com un espai de coneixença i compartir feina feta.

La sessió la dividir en dues parts diferenciades:

1a part. Presentació d’agents de promoció econòmica i d’ocupació, així com dels programes i projectes que es desenvolupen al territori en l’àmbit de la inserció laboral i l’ESS. Presentació de serveis i possibles col·laboracions.

2a part. Coordinació de programes i projectes d’inserció. Eines conjuntes de diagnosi i projectes d’inserció laboral conjunts

Aquesta jornada va dirigida principalment a tots els agents del Barcelonès Nord que treballen en l’àmbit de la inserció laboral i l’impuls de l’economia social i solidària.


Categories: