Exposició “El comerç just i la banca ètica”

15 de gener de 2019

En el marc de la quinzena de les “Jornades del consum responsable i el finançament ètic”, la Biblioteca Central de Santa Coloma acull l’Exposició “El Comerç Just i la Banca Ètica” des del 23 de gener fins al 13 de febrer.

Mitjançant un recorregut molt visual i amb preguntes vinculades a les injustícies i desigualtats que provoca el comerç convencional, l’exposició vol facilitar als visitants un seguit de propostes que des de diferents punts de l’Economia Social i Solidària i la banca ètica ajudaran a construir una societat en la qual el comerç just sigui una realitat. La mostra ha sigut impulsada per SETEM Catalunya.

Dins del context de l’exposició, també es realitzarà una jornada col·loqui amb la presència de l’economista Arcadi Oliveres el dimarts 29 de gener: “Consumeix amb valors. Reflexions sobre com impulsar un consum més responsable”.

Si voleu més informació us podeu adreçar a Grameimpuls, per correu electrònic a ateneu@grameimpuls.cat, per telèfon al 934 665 224 o presencialment a l’avinguda Generalitat 99-101 (Centre d’Empreses Can Peixauet).

Categories: