Mapa (Pam a Pam) del Mercat social del Barcelonès Nord 2019

Pàgina conservada a efectes històrics d’antics recursos creats per l’AteneuBNord.

L’any 2019 es va fer un mapa de l’economia social i solidària al Barcelonès Nord que es presenta en aquesta pàgina com a registre històric d’aquesta tasca. Actualment l’eina de visibilització que fem servir és el «Mapa del cooperativisme i de l’ESS» que anem actualitzant regularment.

Pam a Pam és una eina col·lectiva que permet trobar diferents alternatives de consum que compleixin criteris d’economia social i solidària.

És un mapatge detallat que creix dia rere dia gràcies a la col·laboració de multitud de persones voluntàries que entrevisten iniciatives que tenen interès en visibilitzar-se en el mapa interactiu construït amb totes les entitats que compleixen amb unes bones pràctiques: treball horitzontal, amb compromís amb l’equitat de gènere o la inclusió social, entre altres (fins a 15 criteris diferents).

Des de l’Ateneu del Barcelonès Nord vam utilitzar aquesta eina el 2019 per oferir un servei als projectes del territori que complien bones pràctiques i participaven a donar forma a l’economia social al territori.

T’animem a consultar quines iniciatives hi havia al territori per consumir més justament i a contactar amb nosaltres si vols que el teu projecte aparegui als futurs mapes.