GRAMEIMPULS ORGANITZA UNA FORMACIÓ SOBRE COOPERATIVISME ADREÇADA A GESTORIES I ASSESSORIES

3 de maig de 2017

A Catalunya, l’economia social i cooperativa genera prop del 6% del PIB i proporciona ocupació directa a unes 150.000 persones, amb presència a serveis estratègics com serveis a les persones, energies renovables o agroalimentari. Aquesta forma empresarial ha demostrat ser un model eficient i eficaç i ha estat un dels models de gestió més resistents durant la crisi, generant llocs de feina amb valors igualitaris i integradors.

Els assistents podran aprofundir en el detall del model cooperatiu com a forma empresarial. Es tractarà la regulació de l’empresa cooperativa, quins són els processos de constitució i recursos disponibles (subvencions, finançament…) així com els règims fiscal, econòmic i laboral de l’empresa cooperativa.

La formació forma part de les activitats del Programa Ateneus Cooperatius que promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb el finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. L’Ajuntament de Santa Coloma, mitjançant Grameimpuls, participa en el Programa amb l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, amb l’objectiu de visibilitzar i promoure el cooperativisme i l’ESS al Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià de Besòs. La formació compta amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i serà impartida pel seu president, Perfecto Alonso.

La sessió tindrà lloc el proper  dijous 18 de maig (de 16.00 a 20.00 hores) al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L’assistència serà gratuïta prèvia inscripció, ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l’adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com el nom de la gestoria, assessoria o despatx en què es treballa.

Podeu consultar el contingut complert del temari aquí.

Categories: Etiquetes: , ,