CANTINA LAB busca 3 professionals de la restauració

3 de setembre de 2019

Oferta de feina:

Som CANTINA LAB un nou projecte de Can Batlló, que des de l’assemblea general del passat 24 de juliol, hem esdevingut adjudicataris de la gestió de l’espai de la Cantina de Can Batlló (Nau 14, al costat de l’EMAV i la Gran Via).

Actualment el grup està format per 6 persones que pretenem ser sòcies treballadores de la cooperativa sense ànim de lucre que gestionarà l’espai.

Per tal de poder oferir el servei de restauració que ens proposem, creiem necessària la incorporació de 3 persones més. Les quals volem que s’incorporin al projecte tan aviat com sigui possible, per intentar que totes les persones conformem l’equip en el mateix moment de creació de la cooperativa.

Tenim la necessitat d’uns perfils professionals molt lligats a l’àmbit de la restauració, busquem principalment cuineres i cambreres, que vulguin esdevenir sòcies treballadores de la cooperativa. En un projecte que volem que sigui transformador en l’àmbit laboral de la restauració.

Com a grup ens hem proposat uns criteris, que es tindran en compte a l’hora d’ampliar el grup:

– Paritat de gènere. Actualment el grup està descompensat, de manera que les 3 noves persones hauran de ser dones o del col·lectiu LGTB.

– Professionalitat. Tal com hem dit abans necessitem cuineres i cambreres amb experiència demostrable en el sector.

– Diversitat. Estem oberts a acollir persones de diferents ètnies i cultures, incloent-hi també persones en edat propera a la jubilació, persones preses o amb risc d’exclusió.

Totes les interessades podeu enviar-nos els vostres currículums a cantina.canbatllo@gmail.com com a màxim fins al dia 5 de setembre, per tal de poder trobar-nos amb les persones seleccionades i fer entrevistes personals la setmana següent.

Categories: