Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TAULA TERRITORIAL 2023. Ecosistemes cooperatius locals

Una oportunitat per a la consolidació i creixement

Dimecres, 25 octubre 2023 a 10:00 12:00

La necessitat de coordinació i autoorganització davant l’absència d’organismes etsratègics del teixit cooperatiu porta a les cooperatives dle diferents territoris i sectors a fer una aposta per l’articulació en ecosistemes i pols cooperatius d’activitat econòmica per al foment i creixement de l’economia social i solidària.

Per aquest motiu organitzem aquesta taula territorial per parlar sobre la necessitat i portunitats de l’articulació i coordinació de les cooepratives i entitats de l’ESS dels diferents municipis. La Taula Territorial “Ecosistemes Cooperatius locals: una oportunitat per a la consolidació i creixement” es farà dimecres 25 d’octubre de 2023, de 10h a 12h (lloc per determinar).

En aquesta sessió tractarem com desenvolupar projectes comuns en base a la coordinació i cooperació als municipis del Barcelonès Nord: afinitats, capacitats, projectes col·lectius i impacte territorial seran alguns dels temes que e sposaran sorbe la taula.Per tal d’aprofuncidr-hi s’ha convidat a projectes d’articulació que es donen arreu del territori.


INSCRIPCIONS