Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TAULA TERRITORIAL 2023. Barcelonès Nord: cap a on avancem?

Dimecres, 13 setembre 2023 a 10:30 13:00

La temàtica de la 2a Taula Territorial de 2023 de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord estarà vinculada a diagnosticar la situació del territori en l’àmbit de la promoció de l’ESS.

Amb aquesta taula volem parlar del Barcelonès Nord, generant un espai de trobada, reflexió i intercanvi entre diferents agents que treballen en programes d’inserció laboral i promoció de l’economia social i solidària. Ens farem una pregunta: quin diagnòstic fem del Barcelonès Nord i quin paper té l’economia social i solidària?

Així, un dels objectius serà la detecció de programes d’inserció laboral, així com agents que promouen l’ESS, per tal de tenir una visió comuna i més àmplia sobre què tenim i què passa als municipis del Barcelonès Nord: Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. És a dir, unificar el diagnòstic sectorial de cadascun dels agents per tenir una visió global que ens permeti aprofundir en la promoció i creació de cooperatives, així com per afavorir la inserció social i laboral en els municipis.

La sessió la voldrem dividir en tres parts diferenciades:

1a part. Presentació d’agents i programes que es desenvolupen al territori en l’àmbit de la inserció laboral i l’ESS

2a part. Quina situació es troba cadascun dels agents en el seu marc de treball?

3a part. Cap a on avancem? Eines de diagnòstic conjunt

Aquesta jornada va dirigida principalment a tots els agents del Barcelonès Nord que treballen en l’àmbit de la inserció laboral i l’mpuls de l’economia social i solidària.


INSCRIPCIONS

Caltor – Fundació Badalona Capaç

C/ de Guifré, 751
Badalona, Barcelona 08918 Espanya
+ Mapa de Google