Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taula rodona. Pagesia i ramaderia a la Serralada de Marina. Reptes de futur.

Dijous, 19 maig 2022 a 19:00

El mes d’octubre de 2020 diverses entitats i persones van encetar l’organització d’unes jornades sobre agricultura en espais metropolitans, celebrant-se posteriorment diferents activitats al respecte de l’agroecologia al Barcelonès Nord.

Amb l’objectiu d’incentivar el sorgiment de nous projectes al territori que fomentin la producció agroecològica, el respecte amb el medi ambient i el cooperativisme des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord donem suport a aquest grup de treball per l’agroecologia al Barcelonès Nord, així com donem suport a les jornades que s’organitzen promogudes per Badalona pel Clima i Conreu Sereny, entres d’altres agents.

Dijous 19 de maig de 2022, a les 19h, de forma presencial podrem gaudir d’una sessió on es parlarà de «Pagesia i ramaderia a la Serralada de Marina. Reptes de futur». Serà a la sala d’actes de la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté de Badalona. L’acte serà conduït per Isabel Pujades, i comptarem amb les experiències de diferents experiències, com les de Dolors Clotas, Vicenç Padrós, Josep Tena i Francesc Giró.


Gratuït