Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

(NOVA DATA) Segona Taula Territorial 2021

Dimarts, 22 juny 2021 a 18:00

Els recursos de l’administració pública per l’Economia Social i Solidària al Barcelonès Nord.

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us portem la Segona Taula Territorial de 2021 amb l’objectiu principal de fer una mostra dels recursos que poden oferir a l’ESS al nostre territori les diferents administracions públiques per ajudar a fer front a les dificultats derivades de la crisis de la Covid-19, així com per fer créixer i ajudar a construir l’ecosistema cooperatiu del Barcelonès Nord.

En aquest sentit es presentarà el recull de recursos que des de les administracions locals i metropolitanes s’ofereix a les entitats de l’economia social i solidària a les poblacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. La intenció és posar sobre la taula com s’incorpora i es promociona l’ESS en la pràctica diària i en accions concretes l’ESS a les ciutats del nostre entorn.

Per últim, i lligant amb els fronts de treball oberts a la primera Taula Territorial del passat mes de gener en els àmbits de la inserció sociolaboral i la cultura, aprofundirem en aquests projectes i obrirem un espai de debat i propostes sobre els recursos existents i propostes concretes cap a les diferents administracions, per tal de plantejar els reptes de present i futur. Serà el moment, també per posar sobre la taula projectes de i per al Barcelonès Nord que necessitin de suport econòmic i/o social per desenvolupar-los.

La Taula territorial, després d’haver-se ajornat per qüestions d’agenda, es realitzarà de manera virtual dimarts 22 de juny a les 18h. Per a participar caldrà inscripció prèvia que podeu realitzar en aquest enllaç.

En aquesta ocasió comptarem també amb la participació d’una representant de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives.


ORDRE DEL DIA:

18:00h. Presentació de la Jornada i de l’Activitat de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord.

18:15h. Els recursos de les administracions públiques cap a l’Economia Social i Solidària al Barcelonès Nord

19:00h. Roda de valoració i presentació de projectes. Situació dels projectes, necessitats de suport, recull de propostes i idees dels reptes del present i del futur.

            – Obertura torn d’intervencions (limitació de temps)

19:45h. Cloenda.


INSCRIU-T’HI!