Carregant Esdeveniments

« Tots els

  • Aquest event ja ha passat.

(Ajordana) Segona Taula Territorial 2021

Dimarts, 18 maig 2021 a 18:00

Els recursos de l’administració pública per l’Economia Social i Solidària al Barcelonès Nord.

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitzem aquesta Segona Taula Territorial de 2021 amb l’objectiu principal de fer una mostra dels recursos que poden oferir a l’ESS al nostre territori les diferents administracions públiques per ajudar a fer front a les dificultats derivades de la crisis de la Covid-19, així com per fer créixer i ajudar a construir l’ecosistema cooperatiu del Barcelonès Nord.

En aquest sentit es presentarà el recull de recursos que des de les administracions locals i metropolitanes s’ofereix a les entitats de l’economia social i solidària a les poblacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. La intenció és posar sobre la taula com s’incorpora i es promociona l’ESS en la pràctica diària i en accions concretes l’ESS a les ciutats del nostre entorn.

Per últim, i lligant amb els fronts de treball oberts a la primera Taula Territorial del passat mes de gener en els àmbits de la inserció sociolaboral i la cultura, aprofundirem en aquests projectes i obrirem un espai de debat i propostes sobre els recursos existents i propostes concretes cap a les diferents administracions, per tal de plantejar els reptes de present i futur.

La Taula territorial es realitzarà de manera virtual dimarts 18 de maig a les 18h. Per a participar caldrà inscripció prèvia que podeu realitzar en aquest enllaç:


INSCRIU-T’HI!