Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació del programa Soc digital i els ajuts Kit Digital

Dijous, 9 juny 2022 a 9:30 10:30

Presentació online del programa Soc Digital i dels ajuts Kit Digital, per tal de facilitar a les cooperatives i entitats de l’ESS del territori l’accés a subvencions a la implantació de solucions digitals.

Aquestes solucions han de permetre  incrementar la facturació, captar nova clientela i fidelitzar-la, millorar la relació amb proveïdors i optimitzar els processos de l’empresa per estalviar costos, entre altres beneficis.

El públic objectiu són totes les cooperatives i entitats de l’ESS del Barcelonès Nord.

Què és el kit digital?

Kit Digital és un programa de subvencions impulsat pel Govern d’Espanya i realitzat amb fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya, finançat pel Pla europeu Next Generation EU. El seu objectiu és avançar en la transformació digital de l’economia i aconseguir un major grau de maduresa digital de l’entorn empresarial, millorant el seu potencial i eficiència.

Qui se’n pot beneficiar?

Els autònoms, les cooperatives i les PYMES, amb menys de 50 treballadors/es, poden ser beneficiaris del programa. També les entitats sense afany de lucre que tinguin activitat econòmica regular, com algunes associacions.

Rebran un abonament que podran bescanviar per serveis digitals a les empreses que s’han registrat com a “agents digitalitzadors”

Hi ha agents digitalitzadors de l’economia solidària?

Sí, diverses cooperatives i entitats de l’ESS han estat registrades com a “agents digitalitzadors”. La XES i REAS han coordinat aquestes entitats i n’han impulsat un catàleg.

Vull saber-ne més

Vine a la presentació, s’entrarà en detall de les condicions, el calendari, els terminis, i es resoldran dubtes. La presentació es farà online, el 9 de juny de 9:30 a 10:30h. Inscriu-t’hi.


INSCRIPCIONS

Gratuït