Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PRESENTACIÓ del Fòrum per la Transició Ecosocial al Barcelonès Nord

Dilluns, 13 febrer 2023 a 19:00 21:00

Els propers 24 i 25 de febrer es realitzarà a Barcelona el Fòrum per la Transició Ecosocial. Aquest està impulsat per diferents organitzacions a nivell català com ara la Xarxa d’Economia Solidària (XES), l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG), Ecologistes en Acció, EntrePobles, Rebel·lio o Extinció i d’altres que trobareu detallat a la pàgina web.

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord impulsem una jornada per debatre sobre la proposta de transició ecosocial i generar debats sobre les alternatives possibles als municipis del nostre territori. Aquesta jornada estarà coorganitzada amb Rebel·lió o Extinció Gramenet i el Centre d’Estudis de la Natura del Barcelonès Nord.

La jornada de presentació del Fòrum, i debat, serà dilluns 13 de febrer, a les 19h, al local de l’associació Ca La Sisquesta (Avinguda Santa Coloma, 104 – Santa Coloma de Gramenet), comptarem amb Clàudia Custodio de l’Observatori del Deute en la Globalització i implicada en l’organització del Fòrum introduïnt què entenem per transició ecosocial. Per altra banda, es situarà, ja que comptarem amb la participació d’entitats del Barcelonès Nord, d’una exposició d’escenaris de futur i propostes/demandes a desenvolupar.


INSCRIPCIONS

Gratuït

Ca la Sisqueta

Avinguda de Santa Coloma, 104
Santa Coloma de Gramenet, 08922
+ Mapa de Google