Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació de la guia dels grups i cooperatives de consum del Barcelonès Nord

Dimarts, 30 juny 2020 a 20:00 21:30

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, en col·laboració amb el Baix Besòs Cooperatiu – Xarxa d’Economia Solidària (XES), presentem la guia editada per al foment de l’organització, promoció i enfortiment dels grups de consum agroecològics i de subministraments presents a les poblacions del Barcelonès Nord, així com del material de difusió de l’aposta per aquest model de consum i donant a conèixer els grups ja organitzats al territori:

L’Associació El Garrofer (Badalona)

El Cabàs de l’Ateneu Popular Julia Romera

El Cabàs de l’espai Obert Ca La Sisqueta (Santa Coloma de Gramenet)

El Cistell de l’Alegria (Tiana)

Els grups locals de les cooperatives Som Energia i Som Mobilitat.

Aquest acte, que es realitzarà de forma virtual, s’emmarca en una campanya de promoció i difusió d’un model de consum que aposti per l’accés a subministraments, serveis cooperatius i productes agroalimentaris des d’una vessant ecològica i de proximitat, respectuosos amb el medi ambient i els treballadors i treballadores.

La coincidència amb la crisi generada pel COVID19 interpel·la a una necessitat primordial per generar un canvi de model de consum que fomenti el consum ecològic i de proximitat, posant el valor els petits productors tot enfortint xarxes agroecològiques i donant resposta a les necessitats de la població.

L’objectiu a assolir és l’enfortiment de la demanda a la xarxa agroecològica i acompanyar la seva articulació. #AbastimentAgroecològic. En aquest marc, en l’acte participarà Jordi Callejón, membre de la Taula Eix Pere IV (Poblenou – Barcelona) exposant l’experiència i la feina feta durant el COVID19 amb la creació de noves cooperatives i grups de consum en el territori.


L’acte tindrà lloc el dimarts 30 de juny, de 18h a 19.30h, a través de la plataforma “Jitsi“. 

Interessats podeu apuntar-vos aquí:

INSCRIPCIONS

Un cop fet el registre se us farà arribar l’accés a la plataforma en línia.


Per a més informació podeu contactar amb:

Aitor Blanc

aitor@ateneubnord.cat

665036479