Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

JORNADA Transició energètica. Cap a models més econòmics i més ecològics

Dijous, 2 març 2023 a 9:30 11:00

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord coorganitza amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, una jornada sobre nous models de producció energètica.

La sessió es desenvoluparà el 2 de març a les 9.30h al Centre de Formació Marie Curie (av. Sanatori, 65-73, Sta. Coloma Gnet.) i tindrà una durada prevista de 1,5 hores, durant les quals, les expertes d’Emelcat i Símbiosy parlaran sobre noves formes de producció energètica i de com aquests models poden ajudar a reduir emissions i costos.

L’activitat s’adreça principalment a empreses del territori interessades en valorar opcions d’autoconsum mitjançant tecnologia fotovoltaica, però també a persones o comunitats de veïnes que volen aprofundir en el funcionament de la gestió de comunitats energètiques; conèixer requisits tècnics, bonificacions fiscals i ajuts actuals per fer front a la instal·lació.

Les empreses i persones interessades en assistir-hi cal que s’inscriguin en el següent enllaç.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb les tècniques de l’AteneuBNord a Grameimpuls al 93 466 52 24 o per correu electrònic a ateneu@grameimpuls.cat.


INSCRIPCIONS

Gratuït

Centre Formació Marie Curie

Av. Sanatori, 73
Santa Coloma de Gramenet,, Catalunya 08923 Espanya
+ Mapa de Google