Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

FORMACIÓ: Les licitacions públiques com a oportunitat

Dilluns, 10 maig 2021 a 10:00 12:00

Les licitacions públiques són una oportunitat per les entitats vinculades a l’economia social i solidària.

En l’actualitat, a partir de la introducció, cada vegada més, de criteris tècnics puntuables en la valoració dels contractes oferts per les diferents administracions públiques, s’obre un major ventall de possibilitats d’accedir a aquestes licitacions, fins ara molt condicionades únicament per criteris econòmics.

És en aquest context d’oportunitat que l’AteneuBNord volem oferir aquesta formació per donar a conèixer el funcionament ordinari de les licitacions, desenvolupant estratègies de millora de les proposicions per tal d’interpretar els plecs de condicions, així com saber desenvolupar el projecte segons els criteris d’adjudicació de cada licitació.

A partir d’aquesta formació de caràcter general – de 4 hores– es podran fer formacions a mida, vinculades a  estratègies d’intercooperació i col·laboració per a la presentació de licitacions conjuntes.

La formació serà a càrrec de Marc Vilanova, de la cooperativa especialitzada Facto i tindrà lloc el 10 i 12 de Maig, de 10h a 12h.

Important assegurar disponibilitat per assistir els dos dies.

Les sessions es realitzaran de forma virtual i cal inscripció prèvia. Un cop inscrits es facilitarà l’accès a través de la plataforma Zoom.


INSCRIU-TE!