Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

FestCoop Gramenet 2023, un festival per l’Economia Social i Solidària de la ciutat

Dissabte, 10 juny 2023 a 18:00 23:30

El dissabte 10 de juny, de sis de la tarda a mitjanit, arriba Festcoop als jardins de Can Sisteré, un festival per la promoció i difusió de l’Economia Social i Solidària (ESS) a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet amb actuacions musicals dels artistes locals Cristian Triviño, Aida Franco, Paula Piñero, Konkordia i Hard Bolero.

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitzem la jornada amb música en directe, tallers i activitats, juntament amb l’Agrupació per al Comerç i la indústria de la ciutat, per mostrar el que fan i ofereixen les cooperatives del territori, i visibilitzar aquest model sostenible i viable de comerç per a la ciutat.

Entre els tallers i activitats destaca la Fàbrica de contes amb la Cooperativa Menta i Xocolata o el taller de confecció de barrets amb l’Associació Les Colomes. Els capells ens serviran per protegir-nos dels elements (sigui sol, sigui pluja) durant el Tikitèrium, una cercavila amb tres tikis que ballaran amb els gegants de la colla de Santa Coloma al ritme del Carro de la Música i les seves animadores de la Cooperativa l’Avalot Teatre.

També hi haurà activitats per a més grans, com Troba el teu Ikigai (la raó de ser o de viure, segons la tradició japonesa) amb la Cooperativa Àgora o un Taller i tast de Pa ecològic amb la Cooperativa L’Obrador de Gramenet.

L’espai comptarà amb un Mercat tèxtil de segona mà, coordinat per l’Associació Unió Segones Oportunitats, un Espai de joc lliure animat per la Cooperativa La Magrana Curiosa i una barra de menjar i begudes a càrrec de la Cooperativa Capfoguer i l’Associació Unió Segones Oportunitats

Es tracta d’enfortir els vincles perquè cooperatives i entitats locals de l’ESS es puguin trobar i treballar conjuntament en l’Ecosistema Cooperatiu de Gramenet, un marc d’intercooperació i espai estable de treball conjunt. També es vol donar a conèixer a la ciutadania local de l’existència d’empreses amb alt valor afegit i amb formes de fer més igualitàries i democràtiques.


Descarrega el programa!

Jardins de Can Sisteré

Jardines Can Sisteré
Santa Coloma de Gramenet, Catalunya 08921 Espanya
+ Mapa de Google