Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ESPAI PARTICIPATIU: Segona Taula Territorial

Dijous, 18 juny 2020 a 18:00

La 2a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, aquest any 2020, permetrà desenvolupar accions concretes per fer front a l’impacte de la crisi del COVID-19 i el decret d’estat d’alarma sobre les cooperatives i les entitats de l’Economia Social i Solidària al Barcelonès Nord. Aquest espai de trobada es planteja amb la voluntat de crear un espai de participació per assolir reptes i responsabilitats compartides amb els agents del territori per concretar accions plantejades ja en la primera taula territorial realitzada el passat 28 d’abril.


La jornada estarà dividida en dues parts:

1. L’explicació de les accions realitzades i la projecció d’activitats plantejades per l’Ateneu Cooperatiu per donar resposta a les necessitats plantejades per les entitats.

2. Lloc de trobada per concretar projectes comuns treballats prèviament per fer front a la situació generada amb l’estat d’alarma.

Així, la taula territorial sobre propostes de l’ESS al Barcelonès Nord davant el COVID19 es realitzarà dijous 18 de juny, a les 18h de forma virtual.


INSCRIPCIONS

Mostra els detalls

Data:
Dijous, 18 juny 2020
Hora:
18:00