Carregant Esdeveniments

← Tots els

  • Aquest event ja ha passat.

ESPAI PARTICIPATIU: 1a Taula Territorial 2020

24 març a 18:30

Navegació d'Esdeveniment

La Primera Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, aquest any 2020, donarà a conèixer les dades de l’impacte de l’Economia Social i Solidària al territori durant l’any 2019 i permetrà debatre sobre l’impacte assolit i els reptes de futur.

Aquest espai de trobada es planteja amb la voluntat de crear un espai de participació per assolir reptes i responsabilitats compartides amb els agents del territori per desplegar un pla de treball per desenvolupar l’ESS i el cooperativisme al Barcelonès Nord.

La jornada estarà dividida en una primera part de presentació de les dades d’impacte del cooperativisme i l’ESS al Barcelonès Nord, per, tot seguit, presentar els serveis i materials que ofereix l’Ateneu Cooperatiu. En una segona part, es planteja com un espai de trobada permanent per articular un espai on establir necessitats i traçar estratègies compartides entre els diferents agents socials i projectes cooperatius.

Així, la taula territorial sobre l’impacte i reptes de l’ESS al Barcelonès Nord es realitzarà dimarts 24 de març, a les 18.30h a La Sargantana, Badalona.

C/Sant Sebastià, 2 08911 Badalona

INSCRIPCIONS

+ info:

aitor@ateneubnord.cat

Telèfon de referència per les inscripcions: 665036479

Detalls

Data:
24 març
Hora:
18:30

Recinte

La Sargantana
Sant Sebastià, 2
Badalona, Barcelona 08911 Espanya
+ Mapa de Google