Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ESPAI PARTICIPATIU: 1a Taula Territorial 2020 ON-LINE

Dimarts, 28 abril 2020 a 18:00

28La 1a taula territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, aquest any 2020, permetrà posar sobre la taula l’impacte de la crisi del COVID19 i el decret d’estat d’alarma sobre les cooperatives i les entitats de l’Economia Social i Solidària al Barcelonès Nord. Aquest espai de trobada es planteja amb la voluntat de crear un espai de participació per assolir reptes i responsabilitats compartides amb els agents del territori per desplegar un pla de treball per desenvolupar des de l’ESS i el cooperativisme al Barcelonès Nord per fer front a la crisi.

 

La jornada estarà dividida en dues parts: la primera de clarificació de les mesures i serveis adoptats per l’Ateneu Cooperatiu per afrontar la situació, així com per conèixer com ha afectat als diferents projectes i les mesures que s’han anat prenent. En una segona part es planteja com un lloc de trobada per articular i traçar estratègies compartides entre els diferents agents socials i projectes cooperatius per plantejar alternatives i projectes col·lectius per fer front a la situació generada amb l’estat d’alarma.

 

Així, la taula territorial sobre l’impacte i reptes de l’ESS al Barcelonès Nord davant el COVID19 es realitzarà dimarts 28 d’abril, a les 18h de forma virtual a través d’aquest enllaç a la plataforma Jitsi,

 

+ info:

INSCRIPCIONS

aitor@ateneubnord.cat

Telèfon de referència per les inscripcions: 665036479

Mostra els detalls

Data:
Dimarts, 28 abril 2020
Hora:
18:00
https://meet.jit.si/TaulaTerritorialCoopBarcelonèsNord