Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Espai Badalona TRES60º Televisió

Dimecres, 20 març 2019 a 18:30 - 19:30

Una vegada al mes, l’Ateneu del Barcelonès Nord participarà en l’espai del TRES60º Televisió de Badalona, seleccionant iniciatives del territori per lelaboració de reportatges, presentació de novetats de l’Ateneu BNord, així com donar suport a la dinamització de debats posteriors.

 

Espai TRES60º, dimecres 20 de març a les 18.30 h


  • En aquesta ocasió es farà una entrevista a la Rosa Carbonell de l’Associació Teatre La Llavor de Badalona, és un projecte de formació en les arts escèniques que té l’objectiu d’obrir finestres a través de l’art, a aquelles persones que es troben en situació de risc i vulnerabilitat. Al taller de teatre s’hi treballen aspectes importants per al benestar de les persones com l’autoconeixement, el reconeixement del grup, la concentració, la memòria, la psicomotricitat, la recuperació del fet lúdic, la cooperació, la creativitat i l’autoestima. Tots aquests aspectes es treballen de manera transversal mentre adquirim les eines per expressar-nos artísticament sobre l’escenari, sense pors ni prejudicis.
  • Presentació de les visites escolars als projectes cooperatius del Barcelonès Nord.
  • Mostres de l’ESS i el cooperativisme al territori; Som mobilitat a Can Casacuberta i el comerç just i la banca ètica al Centre Cívic Pins a Sta. Coloma
  • Jornada a Can Pepus sobre consum responsable amb opcions i la presentació de l’informe de mercat social per part de la XES.

Mostra els detalls

Data:
Dimecres, 20 març 2019
Hora:
18:30 - 19:30

Recinte

Badalona TRES60º Televisió