Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

SEGONA Taula Territorial de 2022: Producció i consum agroecològic al Barcelonès Nord

Dissabte, 3 setembre 2022 a 11:00 13:00

La Segona Taula Territorial de 2022 la dedicarem a l’àmbit de la producció i el consum agroecològic al Barcelonès Nord. L’acte es durà a terme el dissabte 3 de setembre d’ 11h a 13h, al carrer Víctor Hugo s/n, dins del marc de les Festes Majors Alternatives de Gramenet i inclosa dins d’un programa més ampli de promoció de l’Economia Social i Solidària.

En la primera part de l’acte (d’ 11h a 12h) comptarem amb l’expertesa d’en Ricard Espelt, que ens parlarà sobre les possibilitats i les dificultats de la producció agroecològica a les ciutats, intruint-nos en els conceptes clau. Obrirem també torn d’aportacions i preguntes.

Posteriorment, durem a terme una taula rodona (de 12h a 13h) en la qual parlarem sobre com fer créixer el consum de productes agroecològics al Barcelonès Nord abordant les següents preguntes:

– De quina manera podem ajudar a consolidar i fer créixer els grups de consum que ja existeixen i com podem generar de nous?

– Quins altres canals de distribució de productes agroecològics i de proximitat son interessant d’implantar o reforçar? (menjadors escolars, restauració, serveis municipals, supermercarts cooperatius, …)

Tot plegat fent partícips de l’acte persones vinculades a entitats agroalimentàries i sol·licitant la seva col·laboració en la difusió de l’acte. Comptarem amb Conreu Sereny, El Cabàs de Ca la Sisqueta, El Cabàs de l’Espai Gramenet i l’Obrador de Gramenet.


Com a objectius principals:

– Aprofundir i millorar en l’estratègia de la producció i la distribució agroecològica al Barcelonès Nord convidant a personal expert en el tema.

– Traçar vies de coneixença i col·laboració entre actors de l’agroecologia al Barcelonès Nord duent a terme una taula debat amb tots els actors implicats.


INSCRIPCIONS

Festes Majors Alternatives de Santa Coloma de Gramenet

C/ Víctor Hugo s/n
Santa Coloma de Gramenet, Catalunya 08924 Espanya
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte