Comercialització i realització de serveis gràfics

Butlletí N.44

7 de febrer de 2023

Benvingut, benvinguda al nostre butlletí N.44! Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us portem un nou butlletí d’Economia Social. En aquest quaranta-quatrè número trobaràs:…

Llegir +

Fediverse: amb pas d’elefant, ens movem cap a les xarxes lliures, ens seguiu?

2 de febrer de 2023

No fa gaire que l’Ateneu cooperatiu de les Terres Gironines ens va convidar a formar part d’un dels nodes de la xarxa Mastodon. Aquest és un dels serveis de Fediverse, les xarxes socials lliures i federades, fora de les mans del capitalisme de vigilància. A pas d’elefant (o hauríem de dir de mamut), lent, però segur, des de l’Ateneu del Barcelonès Nord fem un primer pas per comunicar-nos a través de mitjans més afins als valors del cooperativisme. I us convidem a seguir-nos, perquè només si ens hi movem col·lectivament la xarxa tindrà sentit.

Àgora: aula d’estudi i autoconeixement a Santa Coloma de Gramenet

30 de gener de 2023

Àgora – aula d’estudi i creixement personal és una cooperativa de Santa Coloma de Gramenet constituïda el maig de 2022, que va rebre el suport de l’Ateneu Cooperatiu. Combina la filosofia, l’art, la música i la pedagogia per donar suport a infants, adolescents, joves i persones adultes a través de la filosofia pràctica que proposa un treball per conèixer-se un mateix.

125 anys d’una fita clau del cooperativisme a Catalunya

26 de gener de 2023

Aquest any 2023 en fa 125 que es va celebrar, a Badalona, la primera assemblea del cooperativisme català. Durant tot l’any farem activitats per celebrar aquesta fita històrica que ens inspira per continuar impulsant el cooperativisme del present i del futur, per fer una societat més justa, amb una economia al servei de les persones i amb organitzacions més democràtiques.

Butlletí N.43

23 de desembre de 2022

Benvingut, benvinguda al nostre butlletí N.43! Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us portem un nou butlletí d’Economia Social i us felicitem…

Llegir +